Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona25g17kcal3g1g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl12g46kcal3.6g0g3.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu16g20kcal1.7g0g1.4g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 4.3g13kcal0.4g2.4g0.1g0.6g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g2.2g2.8kcal0.2g0.4g0.1g1.6g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g199kcal17.8g8g10.2g4.4g
Valittu annoskoko60g99kcal8.9g4g5.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna30g50kcal4.5g2g2.6g1.1g
Arvot/100g100g166kcal14.9g6.7g8.5g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334101