Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Vesi5.6g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl19g68kcal0.4g0.5g7.1g0g
Katkarapu 5.6g3.8kcal0.8g0g0.1g0g
Tilli mauste0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.9g10kcal0g0g1.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.8g11kcal0.7g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g293kcal9g1.2g28g0g
Valittu annoskoko60g147kcal4.5g0.6g14g0g
Annoskoko puolitettuna30g73kcal2.3g0.3g7g0g
Arvot/100g100g245kcal7.5g1g23.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357646