Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)7.8g10kcal0.9g0g0.7g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.3g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen4.7g34kcal0g0g3.8g0g
Kerma, ruoka 15% Flora2.3g3.5kcal0g0.1g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.7g0.1g0.4g
Raparperi 9g3.2kcal0.1g0.5g0g0.1g
Fariinisokeri2.2g8.9kcal0g2.2g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)7.8g15kcal0.4g1.2g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g342kcal5.4g52g11.8g1g
Valittu annoskoko60g171kcal2.7g26g5.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna30g85kcal1.4g13g3g0.3g
Arvot/100g100g285kcal4.5g43.3g9.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594