Poro-kasvissosekeitto

Käristyslihat ruskistetaan pannulla ja haudutellaan tunnin verran niukassa nesteessä, vettä ja omaa savuporofondia.

Kasvit kuutioina + Viola isoon kattilaan, 45 min keittämisen jälkeen sauvalla sekaisin, lisätään lihat, kerma, maito ja maustetaan mustapippurilla, currykin sopii.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Kimmoa61
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha, paistettu 4.6g9kcal1.1g0g0.5g0g
Bataatti, kuorittu 5g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Nauris 4.6g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Chili, raaka, punainen (-), annos 100g0.6g1.2kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Palsternakka 3.1g2kcal0g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.7g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g3.1g0.9kcal0g0.1g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola1g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl4.2g3.5kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 4.2g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Siirappi, tumma0.9g3kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g63kcal3.2g6.4g2g1g
Valittu annoskoko60g32kcal1.6g3.2g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna30g16kcal0.8g1.6g0.5g0.3g
Arvot/100g100g53kcal2.7g5.3g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373399