Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 16g26kcal2.6g0g1.7g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g13g9kcal0.2g1.8g0g0.1g
Porkkana, raaka, annos 100g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g1.3g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%5.2g5.7kcal0.1g0.1g0.5g0g
Voi 0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g98kcal6g5.8g5.2g0.6g
Valittu annoskoko60g49kcal3g2.9g2.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna30g25kcal1.5g1.5g1.3g0.2g
Arvot/100g100g82kcal5g4.8g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440264