Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 25g6kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 2.8g0.9kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto2g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2g5.7kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g48kcal2.6g1.6g3g1.2g
Valittu annoskoko60g24kcal1.3g0.8g1.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna30g12kcal0.7g0.4g0.8g0.3g
Arvot/100g100g40kcal2.2g1.3g2.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532