Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g45g43kcal3.6g6.3g0.3g3.6g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.8g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g175kcal7.8g15g9.4g7.4g
Valittu annoskoko60g88kcal3.9g7.5g4.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna30g44kcal2g3.8g2.4g1.9g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g7.8g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678