Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,312g7.6kcal1.3g0.5g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)5.9g42kcal0g0g4.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit9g2kcal0.3g0.2g0g0.2g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g9g17kcal2.1g0.2g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 7.8g11kcal1g0g0.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl9g32kcal0.2g0.3g3.3g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g268kcal11g11.2g19.6g0.8g
Valittu annoskoko60g134kcal5.5g5.6g9.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna30g67kcal2.8g2.8g4.9g0.2g
Arvot/100g100g223kcal9.2g9.3g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93245