Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)22g35kcal4.2g0g2g0g
Sipuli 5.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Curry Paste red, Aroy-D0.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 4.4g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow5.5g2.7kcal0g0.7g0g0g
Flora culinesse0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Fraiche 5% Valio5.5g4.9kcal0.2g0.4g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Kookosmaito 4.4g9kcal0.1g0.1g0.9g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g120kcal9.6g4.4g6.8g0.4g
Valittu annoskoko60g60kcal4.8g2.2g3.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna30g30kcal2.4g1.1g1.7g0.1g
Arvot/100g100g100kcal8g3.6g5.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113586