Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g13g27kcal1.4g0.2g2.4g0.4g
Sipuli, tuore2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 10g3.4kcal0.1g0.6g0g0.3g
Selleri, annos 50g1.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 17g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.8g2kcal0.1g0g0.2g0g
Parsakaali, tuore, 257g6g1.8kcal0.3g0.1g0g0.1g
Kiinankaali raaka 100g6g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g96kcal4.6g7g5.2g2g
Valittu annoskoko60g48kcal2.3g3.5g2.6g1g
Annoskoko puolitettuna30g24kcal1.2g1.8g1.3g0.5g
Arvot/100g100g80kcal3.8g5.8g4.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062