Karjalankastike

Laita karjalanpaistiainekset, sipuli, porkkana ja lanttu ja vähän vettä uunipataan ja anna hautua vähintään kaksi tuntia, mielellään jopa viisi tuntia.

Sekoita viherpippurikastikejauhe tai muu pussikastikejauhe tilkkaan vettä ja kermaa.

Sekoita pataan ja anna tekeytyä.

Tarjoa perunan tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1540 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kahvikerma hyla Valio2g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Karjalanpaisti perinteinen sika-nauta (Atria), annos 700g27g49kcal5.2g0g3g0g
Lanttu 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Viherpippurikastike, Knorr, 1 pss0.4g1.8kcal0g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g114kcal10.6g1.6g6.6g0.4g
Valittu annoskoko60g57kcal5.3g0.8g3.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna30g28kcal2.7g0.4g1.7g0.1g
Arvot/100g100g95kcal8.8g1.3g5.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335139