Bataatti-parsakaali-vuoka

Kuori ja pilko bataatti sopivan pieniksi kuutioiksi, samoin paprika ja mausta pippurilla (musta-/sitruunapippuri), parsakaalit nuput ja nesteeksi kookosmaito.

Mikrossa kuvun alla n. 10 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Sopii näin yksinään tai lisukkeeksi esimerkiksi ohuille broilerinfileille.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 27g22kcal0.4g4.6g0g0.8g
Paprika, punainen11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 11g3.8kcal0.5g0.2g0g0.3g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g11g19kcal0.2g0.2g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g95kcal2.4g11g3.8g2.6g
Valittu annoskoko60g47kcal1.2g5.5g1.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna30g24kcal0.6g2.8g1g0.7g
Arvot/100g100g79kcal2g9.2g3.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363462