Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni11g38kcal1.4g7.7g0.2g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk27g27kcal6.3g0g0.1g0g
Paprika keltainen 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika, punainen11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g162kcal15.8g17.4g2.8g0.8g
Valittu annoskoko60g81kcal7.9g8.7g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna30g41kcal4g4.4g0.7g0.2g
Arvot/100g100g135kcal13.2g14.5g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402217