Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 11g3.9kcal0.5g0.2g0g0.3g
Paprika punainen 5.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Palvikinkku HK 3%4.2g4.2kcal0.8g0g0.1g0g
Sipuli, paistettu 2.8g2.8kcal0g0.1g0.2g0g
Oliiviöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Herkkusieni 5.6g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)2.8g5.8kcal0g1.3g0g0g
Kidneypapu, suolaliemessä11g12kcal0.9g2g0.1g0.9g
Papu valkoinen, keitetty 11g12kcal0.9g1.6g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g178kcal6.6g11g11g4.4g
Valittu annoskoko60g89kcal3.3g5.5g5.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna30g44kcal1.7g2.8g2.8g1.1g
Arvot/100g100g147kcal5.5g9.1g9.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613