Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g7g42kcal1.5g0.5g3.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 11g14kcal1.2g0g1g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)19g49kcal4.9g0.3g3.2g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli7g4.9kcal0.7g0.3g0.1g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g4.7g5.2kcal0.8g0.1g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g7g15kcal1.8g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g265kcal21.8g3.8g17.4g0g
Valittu annoskoko60g133kcal10.9g1.9g8.7g0g
Annoskoko puolitettuna30g66kcal5.5g1g4.4g0g
Arvot/100g100g221kcal18.2g3.2g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104