Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai25g93kcal1.2g8g6.2g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Mozzarella light9g15kcal1.9g0g0.8g0g
Oliivi kivetön musta rainbow3.1g5.6kcal0g0.2g0.5g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g5.2g1kcal0g0.2g0g0.3g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl1.9g10kcal0.1g0.1g1g0.1g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g3.1g9kcal1g0g0.5g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g3.1g5kcal0.3g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g280kcal9.2g18g18.8g2g
Valittu annoskoko60g140kcal4.6g9g9.4g1g
Annoskoko puolitettuna30g70kcal2.3g4.5g4.7g0.5g
Arvot/100g100g233kcal7.6g15g15.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175787