Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Lanttu 7g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow9g7.5kcal0.4g1.2g0.1g0.3g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g14g11kcal2.4g0g0.1g0g
Katkarapu 4.2g2.9kcal0.6g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g87kcal7.2g3.4g4.4g0.8g
Valittu annoskoko60g44kcal3.6g1.7g2.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna30g22kcal1.8g0.9g1.1g0.2g
Arvot/100g100g73kcal6g2.8g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208670