Lihamureke (täytetty)

Jauheliha, kananmunat & kerma sekaisin.

Levitä puolet vuokaan, päälle paprika, koskenlaskija sekä feta.

Loppu jauhelihasekoitus kanneksi ja uuniin 200 asteeseen, n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 28g62kcal4.9g0g4.8g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto8.8g25kcal1.7g0g1.9g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2.1g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Paprika vihreä 6.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g7g11kcal1.2g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g228kcal18g0.6g17g0.2g
Valittu annoskoko60g114kcal9g0.3g8.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna30g57kcal4.5g0.2g4.3g0.1g
Arvot/100g100g190kcal15g0.5g14.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224236