Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g18g48kcal3.1g0g3.9g0g
Sipuli 8.1g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.5g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g1.3g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g2g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g127kcal7.2g3g9.4g0.6g
Valittu annoskoko60g64kcal3.6g1.5g4.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna30g32kcal1.8g0.8g2.4g0.2g
Arvot/100g100g106kcal6g2.5g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364390