Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu23g9kcal0g2.1g0g0.4g
Raparperi 15g5.1kcal0.1g0.8g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 3.8g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g19g73kcal0g18.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana120g176kcal0.2g42.6g0g1.2g
Valittu annoskoko60g88kcal0.1g21.3g0g0.6g
Annoskoko puolitettuna30g44kcal0.1g10.7g0g0.3g
Arvot/100g100g146kcal0.2g35.4g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970