Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g8.8g10kcal1.6g0.2g0.3g0g
Katkarapu 11g7.2kcal1.5g0g0.1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.7g0.2kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kurkku, tuore11g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jäävuorisalaatti, rapea14g1.4kcal0.2g0.1g0g0.2g
Tilli, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen4.2g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g46kcal7g2.4g0.8g1g
Valittu annoskoko60g23kcal3.5g1.2g0.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna30g12kcal1.8g0.6g0.2g0.3g
Arvot/100g100g38kcal5.8g2g0.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63616