Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit22g4.6kcal0.7g0.4g0g0.5g
Kukkakaali, pakaste, Apetit27g4.7kcal0.4g0.6g0.1g0.5g
Voi 4.9g36kcal0.1g0g4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g6.1g17kcal1.2g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g125kcal4.8g2g10.8g2g
Valittu annoskoko60g62kcal2.4g1g5.4g1g
Annoskoko puolitettuna30g31kcal1.2g0.5g2.7g0.5g
Arvot/100g100g103kcal4g1.7g9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584