Kekin kukkakaali-nakki gratiini

Sekoita jäiset kukkakaalit ja pilkotut nakit vuokaan.

Valmista kattilassa gratiini: Sulata rasva, lisää jauhot, lisää pikkuhiljaa maito koko ajan sekoittaen.

Mausta valkopippurilla, suolalla ja halutessasi sipuli- ja valkosipulijauheella.

Lisää joukkoon aurajuusto ja anna sulaa.

Kaada valmis gratiini vuokaan.

Kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa noin 25min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit27g4.6kcal0.4g0.6g0.1g0.5g
Nakki, keskiarvo 6.6g15kcal0.7g0.1g1.4g0g
Flora margariini 60, annos 10g1.6g8.9kcal0g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.7kcal0.1g1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen22g7.2kcal0.7g1.1g0g0g
Aurajuusto1.6g5.6kcal0.3g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g93kcal4.4g5.6g6g1g
Valittu annoskoko60g46kcal2.2g2.8g3g0.5g
Annoskoko puolitettuna30g23kcal1.1g1.4g1.5g0.3g
Arvot/100g100g77kcal3.6g4.6g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153140