KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Paprika, punainen3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Retiisi 4.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g4.7g12kcal1.3g0g0.8g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 11g22kcal0.3g0.1g2.2g0.8g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g6.3g6.3kcal1.1g0g0.2g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g6.3g13kcal1.1g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g123kcal8.4g2.8g8g3g
Valittu annoskoko60g62kcal4.2g1.4g4g1.5g
Annoskoko puolitettuna30g31kcal2.1g0.7g2g0.8g
Arvot/100g100g102kcal7g2.3g6.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235950