Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 8.8g6.7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Porkkana 15g5kcal0.1g0.9g0g0.4g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g8.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5.5g15kcal1g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g58kcal2.8g5.2g2.4g1.2g
Valittu annoskoko61g29kcal1.4g2.6g1.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna30g15kcal0.7g1.3g0.6g0.3g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.3g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265529