Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g0.5g2.9kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 24g19kcal0.4g4g0g0.7g
Lanttu 22g6.5kcal0.2g1g0.1g0.4g
Purjosipuli 4.9g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2g5.7kcal0.4g0g0.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g75kcal2.4g11g1.8g2.6g
Valittu annoskoko60g38kcal1.2g5.5g0.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna30g19kcal0.6g2.8g0.5g0.7g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266951