Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa19g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Paprika punainen 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g16g5.5kcal0.3g1.1g0g0.2g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g13g13kcal0.9g2g0.2g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g3.1g13kcal0.8g0.1g1.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g80kcal4.2g8.2g3.4g1g
Valittu annoskoko60g40kcal2.1g4.1g1.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna30g20kcal1.1g2.1g0.9g0.3g
Arvot/100g100g67kcal3.5g6.8g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193