Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 22g3.8kcal0.4g0.1g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.7g6.1kcal0.2g1.2g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl18g15kcal0.2g0.8g1.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.7g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g78kcal1.8g4.6g5.4g1.2g
Valittu annoskoko60g39kcal0.9g2.3g2.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna30g19kcal0.5g1.2g1.4g0.3g
Arvot/100g100g64kcal1.5g3.8g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525