Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona25g17kcal3.1g1g0.1g0g
Emmental juustoraaste, lidl13g46kcal3.6g0g3.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu16g20kcal1.7g0g1.4g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 4.4g13kcal0.4g2.4g0.1g0.6g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g2.3g2.8kcal0.2g0.4g0.1g1.6g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g200kcal18g8g10.4g4.4g
Valittu annoskoko60g100kcal9g4g5.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna30g50kcal4.5g2g2.6g1.1g
Arvot/100g100g165kcal14.9g6.6g8.6g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334101