Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g19g18kcal0.1g4.1g0.1g0g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Soijakastike 1.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g22g28kcal4.6g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g121kcal10g9.8g4.2g0.4g
Valittu annoskoko61g61kcal5g4.9g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna30g30kcal2.5g2.5g1.1g0.1g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.1g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451