Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa21g3.6kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Porkkana 5.6g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 8.8g2.6kcal0g0.5g0g0.2g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 1.4g7.6kcal0g0g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 11g4.8kcal0.1g0.7g0.2g0.1g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)0.6g1.5kcal0g0g0.1g0g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives0.6g1.6kcal0g0g0.2g0g
Lohisäilyke5.5g5.5kcal1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g66kcal2.6g5.6g3.2g1g
Valittu annoskoko61g33kcal1.3g2.8g1.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna30g17kcal0.7g1.4g0.8g0.3g
Arvot/100g100g55kcal2.1g4.6g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136718