Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 4g5.4kcal0.3g0.7g0.1g0.2g
Papu valkoinen, keitetty 4.5g4.9kcal0.4g0.6g0g0.3g
Sipuli 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kaali, valkokaali6g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 8g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Rajah Mild Curry Paste (10g)1g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 3g10kcal0.7g1.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g55kcal3g7.2g0.8g2.4g
Valittu annoskoko60g27kcal1.5g3.6g0.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna30g14kcal0.8g1.8g0.2g0.6g
Arvot/100g100g45kcal2.5g6g0.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140916