Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 1.3g5kcal0g0.1g0.5g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g17g7.3kcal0.1g0.7g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g42g46kcal8.2g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g116kcal16.6g1.6g3.8g0g
Valittu annoskoko60g58kcal8.3g0.8g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna30g29kcal4.2g0.4g1g0g
Arvot/100g100g96kcal13.7g1.3g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204184