Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 20g4.4kcal0.1g0.6g0g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 17g3.1kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Miniluumutomaatti, annos 250g13g2.6kcal0.1g0.4g0g0g
Oliiviöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.5kcal0.1g0.9g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste7.8g28kcal2.3g0.1g2.2g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g115kcal5.4g4.8g7.8g1.2g
Valittu annoskoko60g58kcal2.7g2.4g3.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna30g29kcal1.4g1.2g2g0.3g
Arvot/100g100g95kcal4.5g4g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534