Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Tonnikala vedessä 12g12kcal2.6g0g0.2g0g
Sipuli kuivattu 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g1.6g3.9kcal0.2g0.8g0g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml12g18kcal0.2g0.3g1.8g0g
Herneet (Apetit)7.8g4.1kcal0.4g0.4g0.1g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g7.8g10kcal0.2g2g0g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g19g20kcal1g3.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g147kcal9.4g14.8g5.4g0.4g
Valittu annoskoko60g73kcal4.7g7.4g2.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna30g37kcal2.4g3.7g1.4g0.1g
Arvot/100g100g121kcal7.8g12.3g4.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575