Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 13g40kcal3.3g0g3g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g16g5.5kcal0.2g1.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 23g4.2kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Palsternakka 1.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g3.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g105kcal7.2g4.4g6.2g1g
Valittu annoskoko60g53kcal3.6g2.2g3.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna30g26kcal1.8g1.1g1.6g0.3g
Arvot/100g100g87kcal6g3.6g5.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929