Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 7g5.3kcal0.1g1.1g0g0.1g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 7g10kcal0.2g1.7g0.2g0.2g
Fenkoli, annos 100g7g2.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g3.5g4.2kcal0.1g0.2g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g47kcal1.2g7.2g1.6g1g
Valittu annoskoko60g24kcal0.6g3.6g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna30g12kcal0.3g1.8g0.4g0.3g
Arvot/100g100g39kcal1g6g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416094