Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Makaroni, tumma 7.7g28kcal1g5.1g0.2g0.5g
Sipuli 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Ruokakerma Valio 5%9g5.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g179kcal9.8g13.2g9.4g2g
Valittu annoskoko60g90kcal4.9g6.6g4.7g1g
Annoskoko puolitettuna30g45kcal2.5g3.3g2.4g0.5g
Arvot/100g100g148kcal8.1g10.9g7.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99341