Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.3g1kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g31g35kcal6.9g0.4g0.6g0.2g
Kevytkerma6.3g7.5kcal0.2g0.3g0.6g0g
Ruokakerma Valio 5%6.3g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Voi (perinteinen meijerivoi)0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g116kcal15g4.6g4g0.6g
Valittu annoskoko61g58kcal7.5g2.3g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna30g29kcal3.8g1.2g1g0.2g
Arvot/100g100g96kcal12.4g3.8g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203790