Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g14g20kcal2.7g0g1g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g14g24kcal2.9g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0.9g0.2kcal0g0g0g0.1g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)4.6g6.5kcal0.5g0g0.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g2.1g4.3kcal0g0.9g0.1g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g1.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g134kcal12.6g3.8g7.4g0.4g
Valittu annoskoko61g67kcal6.3g1.9g3.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna30g33kcal3.2g1g1.9g0.1g
Arvot/100g100g110kcal10.4g3.1g6.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223235