Pastitsio

Kerro ainekset 6lla niin saat laatikollisen.

kyseessä pirkan pastitsio ohje, johon tulee valkokastike päälle.

Itse jätän seuraavalla kerralla kananmunan pois, ei mielestäni sopinut valkokastikkeeseen.

ohje:
keitä pasta
paista jauheliha ja lisää maggi-sekoitus tai tomaattimurskaa.

täytä vuoka ensin puolella pastamäärästä, sitten valkokastiketta (loput ainekset) ja jauhelihasekoitus, loput pastat ja loput valkokastikkeet.

Uuniin puoli tuntia 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tuuls21
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha15g24kcal2.8g0g1.5g0g
Pasta, Pirkka Penne Rigato11g39kcal1.3g8.2g0.1g0.4g
Mozzarella juustoraaste, valio5.5g16kcal1.4g0g1.2g0g
Lasagne mix maustapussi (Maggi), annos 97g3.5g11kcal0.4g2g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.1kcal0.1g0.8g0g0g
Vähälaktoosinen iskukuumennettu rasvaton maito, Pirkka, 1l18g6kcal0.6g0.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.1g6.4kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g241kcal14.4g23.8g10g0.8g
Valittu annoskoko61g121kcal7.2g11.9g5g0.4g
Annoskoko puolitettuna30g60kcal3.6g6g2.5g0.2g
Arvot/100g100g199kcal11.9g19.6g8.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62264