Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%31g53kcal6.2g0g3.1g0g
Ranskankerma Valio7.8g22kcal0.2g0.3g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Flora ruokakerma 15 % 250g6.5g10kcal0.1g0.2g1g0g
Pekoni Pirkka7.3g21kcal1g0.1g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g216kcal15.2g2g16.4g0.2g
Valittu annoskoko61g108kcal7.6g1g8.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna30g54kcal3.8g0.5g4.1g0.1g
Arvot/100g100g178kcal12.5g1.7g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161