Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 39g28kcal0.7g5.6g0.1g0.4g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)5.9g11kcal1.1g0g0.6g0g
Aurajuusto2.3g7.7kcal0.5g0g0.7g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%1.4g3.8kcal0.4g0g0.2g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 2.1g7.8kcal0.6g0g0.6g0g
Flora kevyt ruoka 7%10g8.3kcal0.1g0.4g0.7g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.2g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g134kcal6.8g12g6g0.8g
Valittu annoskoko61g67kcal3.4g6g3g0.4g
Annoskoko puolitettuna30g34kcal1.7g3g1.5g0.2g
Arvot/100g100g110kcal5.6g9.9g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397089