Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.7g2.5kcal0.3g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl5g17kcal0.7g2.8g0.3g0.6g
Vehnälese 1.9g4.3kcal0.3g0.3g0.1g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 25g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 2.5g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g249kcal7.6g42.6g4.4g4.4g
Valittu annoskoko61g125kcal3.8g21.3g2.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna30g62kcal1.9g10.7g1.1g1.1g
Arvot/100g100g205kcal6.3g35g3.6g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109383