Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Voi 3.9g29kcal0g0g3.2g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 3.1g10kcal0.9g0.2g0.6g0.9g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.9g1.3kcal0.1g0.1g0g0.5g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g22g78kcal6g0.4g5.8g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 26g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g311kcal20.4g2.2g24.4g2.8g
Valittu annoskoko61g156kcal10.2g1.1g12.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna30g78kcal5.1g0.6g6.1g0.7g
Arvot/100g100g256kcal16.8g1.8g20.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120723