Savulohipasta- me naiset lehdestä

Pinaattitagliatelleä keitellään 3 min. ( paketin ohjeen mukaan) ja sillä aikaa valmistuu kastike.

Purjo kuullotetaan öljyssä ja lisäten kerma.

Kiehautetaan hieman ja maustetaan pippurilla.

Rucola ja kala kerman sekaan ja lopuksi mukaan myös pasta.

Nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Hippelihei

Nandu sanoi...

Oli tosi hyvää! Mutta ensi kerralla taidan kokeilla ruohosipulia tai tilliä rucolan sijaan.

tiistai 04.05.2010 klo 19:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Pastella, fettuccine, kuitupit.18g48kcal1.8g8.8g0.6g0.5g
Purjosipuli 14g3.2kcal0.3g0.3g0g0.3g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.9g8.2kcal0g0g0.9g0g
Ruokakerma Valio 5%14g8.4kcal0.2g0.4g0.7g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rucolasalaatti, 1.2dl (10g)3.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 11g18kcal1.9g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g174kcal8.6g19.2g6.8g1.8g
Valittu annoskoko61g87kcal4.3g9.6g3.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna30g44kcal2.2g4.8g1.7g0.5g
Arvot/100g100g143kcal7.1g15.8g5.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155457