Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g19g41kcal2.1g1.7g3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g23g8.2kcal0.4g1.6g0g0.3g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 3.3g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Suolapähkinä 0.1g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g119kcal5g7.8g7.4g0.8g
Valittu annoskoko61g60kcal2.5g3.9g3.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna30g30kcal1.3g2g1.9g0.2g
Arvot/100g100g98kcal4.1g6.4g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264125