Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 3.8g14kcal0.4g2.8g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 8.3g12kcal1g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha30g50kcal5.7g0g3g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g12g33kcal2.4g0.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g222kcal19.2g6.4g12.8g0.6g
Valittu annoskoko61g111kcal9.6g3.2g6.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna30g55kcal4.8g1.6g3.2g0.2g
Arvot/100g100g183kcal15.8g5.3g10.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233