Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 14g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper8.5g14kcal0.9g1.1g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)8.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Punajuuri 8.5g3.3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Porkkana, keitetty, suolaton 7.1g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g14g29kcal0.4g0.9g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g123kcal3.6g11.2g6.6g1.2g
Valittu annoskoko61g62kcal1.8g5.6g3.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna30g31kcal0.9g2.8g1.7g0.3g
Arvot/100g100g102kcal3g9.2g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492