Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai11g42kcal0.6g3.6g2.8g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.7g0g1.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Juustoraaste Arla Magre 17%2.8g7.9kcal0.8g0.1g0.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 8.4g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g8.4g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g165kcal8.8g9.6g10.2g1.4g
Valittu annoskoko61g83kcal4.4g4.8g5.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna30g41kcal2.2g2.4g2.6g0.4g
Arvot/100g100g137kcal7.3g7.9g8.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448249